Gc MAF info

A cure for cancer

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Web info
Web info

September Issue of Heartbeat

E-mail Print PDF

Some interesting reading in fairly plain English on page 8 (VDBP)  9 (GcMAF) and 14 (XMRV)

pdf-icon

 

Gc-Maf nieuw middel tegen kanker

E-mail Print PDF

Japanse artsen zijn er met behulp van Amerikaanse wetenschappers in geslaagd een middel te vinden dat in de proeffase honderd procent kankerdodend is, bij patienten met prostaat-, borst- of darmkanker.

Het wondermiddel kreeg de medische benaming Gc-Maf en is een natuurlijk geproduceerde molecule waarin glucose en eiwit vermengd worden. Uit Japans onderzoek blijkt nu dat de therapie binnen het jaar alle kankercellen van veertig patienten vernietigde, en terugkerende cellen ook later, na de officiele genezing, afstootte. De resultaten, die onlangs gepubliceerd werden in het International Journal of Cancer, kunnen een doorbraak betekenen als het succes ook bij een grotere groep mensen bewezen wordt.

Voorlopig werd er enkel onderzoek gedaan op patienten met borst-, prostaat- en darmkanker, maar het team van dokter Nobuto Yamamoto is ervan overtuigd dat Gc-Maf ook andere en agressievere vormen van kanker, zoals leukemie, succesvol kan bestrijden.

Bij darmkankerpatienten vernietigde de therapie alle tumorcellen na 35 tot 50 wekelijkse injecties. De tumoren van de zestien prostaatkankerpatienten waren na 14 tot 25 weken geelimineerd, en bij de zestien borstkankerpatienten was er sprake van succes na 32 tot 45 weken.

Opvallend nog: geen enkele patient herviel in de eerste zeven jaar na de succesvolle behandeling. Er werden gedurende die periode ook geen kwalijke bijwerkingen opgemerkt

Zie ook deze bron.

Source: http://dcasite.nl/Laatste%20nieuws/

 

 

Gc-MAF injecties geneest 100% deelnemende kankerpatienten (40) en is genezende aanpak voor kanker

E-mail Print PDF

Wekelijkse injecties met Gc-MAF een vitamine D verbindend eiwit werken zeer effectief (100% genezing bij totaal 40 kankerpatienten na resp. 4 tot 7 jaar) als vernietiging en bescherming tegen terugkeer van prostaatkanker, borstkanker en darmkanker blijkt uit drie los van elkaar staande studies. Is dit de genezende behandeling van kanker? In ieder geval zeer veelbelovend.

 
Het Gc-MAF, een vitamine D bindend glyco-protein (een molecule met een glucose - suiker - en eiwit component) werkt 100% effectief in het volledig vernietigen van kankercellen binnen een jaar maximaal en de kanker komt jaren later zelfs niet meer terug als dit wekelijks wordt gegeven al of niet na operatieve ingreep bij verschillende vormen van kanker.  Dat blijkt uit een aantal studies recent uitgevoerd door Japanse onderzoekers bij respectievelijk prostaatkanker, borstkanker en darmkanker.
 
Maar ook andere studies wijzen uit volgens de Japanse onderzoekers dat Gc-MAF werkt bij zo goed als alle vormen van kanker, zelfs bij bloedkankersoorten als leukemie.  De kosten van deze aanpak bedragen gemiddeld $ 150,-- per injectie en gemiddeld heeft iemand zeg 35 wekelijkse inejcties nodig. Daarbij komen dan uiteraard nog wel de kosten van de artsen, ziekenhuisbezoek en het maken van scans enz. Maar lijkt o.i. een betaalbare aanpak, zeker als je bedenkt dat er geen bjkomende kosten zijn voor bestrijden van infecties en andere bijwerkingen. En de kwaliteit van leven blijkt uitstekend van alle deelnemende kankerpatienten.  
 
De complete remissies duurden in ieder geval 4 tot 7 jaar afhankelijk van de studieduur. Het effect van Gc-MAF blijkt 100% te zijn. Geen enkele deelnemende kankerpatient (40 totaal verdeeld over 3 studies) aan deze studies kreeg een terugkeer binnen resp. 4 tot 7 jaar van zijn of haar kanker.  Ook werden er geen bijwerkingen vermeld. Verder bleken de kankerpatienten beschermd tegen verlaagde bloedwaarden en/of infecties. Eerdere studies (al vanaf 1993 publiceren Japanse onderzoekers regelmatig over deze aanpak) hebben al aangetoond dat deze methode volledig veilig is.
 
 
Citaat uit het abstract van de borstkankerstudie (the January 15 issue of the International Journal of Cancer. [International Journal Cancer.2008 January15; 122(2):461-7] ): Na 16-22 weken van injecties met Gc-MAF vielen de hoeveelheid NAGALASE enzymen (alpha-N-acetylgalactosaminidase) terug tot het niveau van een gezond mens, welke erop duidt dat de tumoren volledig zijn geëlimineerd, aldus de onderzoekers. De behandeling was volledig succesvol...het werkte in 100% bij de 16 kankerpatienten uit de studie en er waren geen recidieven noch bijwerkingen over een periode van 4 jaar.
  
 Lees verder over Gc-MAF injecties met abstracten van andere studies enz. onder http://www.kanker-actueel.nl/index.php?blz=on_re&id=13213  Dit is toch wel een hele hoopvolle ontwikkeling alleen wel vreemd dat er in Nederland nog niets over in de media is verschenen noch dat Nederlandse oncologen hierop zijn ingesprongen. Kees Braam webmaster http://www.kanker-actueel.nl/

Source: http://www.vkblog.nl/bericht/232471/Gc-MAF_injecties_geneest_100%25_deelnemende_kankerpatienten_%2840%29_en_is_genezende_aanpak_voor_kanker%3F